Naamiokaupassa

Runoilija Jaakko

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

järkevä hölmö
epätäydellinen perfektionisti
 

Wau!

Miten ne muuttavatkin kasvosi.

Ooh, miten näytät kauniilta, miten osaatkin muuttua noin hyvin.
Upeaa! Varsinkin se kesäinen kukkamekko ja hattu.

Pystyt olemaan kuka vain, minkänäköinen tahansa, minkälainen vain haluat.

Välillä hymyilyttää, välillä naurattaa...

Ihailen, arvostan.... rakastan.

Hetkeksi irrotan huomioni.

Hei, minne sinä katosit...
En huomaa sinua enää.
Kuule, tämä ei nyt ole enää hauskaa.

Olet liiankin hyvä. Voisit olla kuka tahansa noista ihmisistä.

Alkaa suututtaa, kauhistuttaa... pelottaa.

Sinua ei enää ole.

Onkohan sinua koskaan ollutkaan?

Voisin vaikka vannoa, että olit tosi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tästä tulee mieleen ihan elokuvatunnelma, eteen piirtyy kuvia ja värejä. kiehtovasti olet kyllä kuvannut, monta tunnetta yhdessä runossa. (kiitos myös arvostelusta)

Hienoa, hienoa!!! Mukavan moniulotteista tekstiä.

Vaikuttava tarina. Hienoa, värikästä
kerrontaa. Ja lopun arvoitus sai todella miettimään...

Whoo!

Kätevä tapa tuoda esille, se, ettei näinä päivinä enää juuri kukaan ole olematta kukaan muu.

Ja jos jättää jonkun huomiotta, hän muuttuu sillä aikaa niin paljon, ettei erota entisekseen. Kehnompi juttu, mutta ihan totta.

Ja asia on hienosti mahdutettu tähän.

kauniisti kirjoitettu. kivasti olet erillaisia sanoja käyttänyt tässä. kiva lukea, kun on jotakin erikoista. kauniisti on eroteltu lauseet ja (jaksotus, ihan miten vain..) muutenkin. nais poetry :)

Tosi upea teksti! Piti oikein moneen kertaan lukea, kun osasi niin yllättää edetessään... Parasta juuri se että ei ollut ennalta arvattavaa sanailua, vaan runo tempaisi mukaansa ja todellakin yllätti.

 

Käyttäjän kaikki runot