Isä

Runoilija Jaakko

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

järkevä hölmö
epätäydellinen perfektionisti
 

Anna minulle toivoa, jotta jaksaisin paremmin.
Anna minulle anteeksi, niin saan lohtua.
Anna minulle valoa, jotta en eksyisi.
Tee minusta viisaampi, jotta voisin ymmärtää.
Tee minusta vahva, niin voin puolustaa heikkoja.
Tee minusta onnellinen, niin jaan siitä muillekin.

Älä anna minun elää, niin olen orja tässä paikassa.
Älä katso minuun, niin tunnen syyllisyyttä.
Älä kuuntele minua, niin en minäkään sinua.
Tee minusta katkera, niin annan samalla mitalla.
Tee minusta heikko, niin vajoan itsesääliin.
Tee minusta onneton, niin menetän elämänhaluni.

Onko sinua?
Onko sillä väliä?

Selite: 
Rakkaus on uskontoni, sinä Jumalani. Tekstisi raamattuni, runosi profeettani. (Kliseistäkö?)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot