jos...

Runoilija CysFaRe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.4.2005
Viimeksi paikalla: 3.10.2021 1:08

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.8.1986
Facebook:

 

jos pyytäisin,

tekisitkö sen?



jos nukahdan,
peittelisitkö minut?



jos unohdan,
muistuttaisitko minua?



jos ikävöin,
tulisitko luokseni?



jos itkisin,
pyyhkisitkö kyyneleeni?



jos kuolisin,
polttaisitko tuhkaksi ruumiini?

Selite: 
kysymykset, samat kysymykset. pyörivät päässäni toistamiseen... mistä vastaus?
Kategoria: 
 

Kommentit

nää samat kysymykset taitaa olla aika monen päässä...kannattaa vaan kysyä.

Tärkeitä kysymyksiä.. Hyvää syntymäpäivää.

 

Käyttäjän kaikki runot