Morsen aakkoset

Runoilija CysFaRe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.4.2005
Viimeksi paikalla: 3.10.2021 1:08

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.8.1986
Facebook:

 

Minä, sinä ja fikkari.
enää puuttuu tikkari.

Morsen aakkosia latelemme,
toisiamme vain katselemme.

On välillämme muurit nuo,
vahvempi on rakkautemme tuo.

Kyynel silmässä sinua tuijotan,
ikävä sydämmessäin murjotan.

Milloin se päivä saapuu,
kunnes päättyy tämä kaipuu.

Ken väliimme tiensä raivaa;
hän itselleen kuoppaa kaivaa.

Kukaan meitä ei erottaa voi,
valon elämääni hän minulle toi.

Enää vain sanoa voin,
sulle sydänmeni möin.

Selite: 
koklasin rimmaust... xD
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot