Nimetön

Runoilija Kevätkaisla

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tätäkö se sitten on?
Luopuminen, sinun veneesi
lähettäminen ulapalle?
Sitä kun sinä kasvat isoksi?
Luovutan sinut, potkaisen pois,
maailma on suuri ja avara, mene jo!

Minä olen täällä ja odotan
odotan ja odotan
kyllä sinä jonakin päivänä tulet!
Tiskivedessä pehmenneillä käsilläni
silitän murheesi menemään
ja kaikki on niinkuin aina ennenkin.

Petaan sohvan yöksi ja asettelen peiton
kolistelen keittiössä tai pyykkiä viikkailen
siihen on sinun lapseni hyvä nukahtaa

eikä se rakkaus mene pois

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot