Mitä ruokaa syöt, sellainen on elämäsi

Runoilija Mr freedom

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 12.4.2005
Viimeksi paikalla: 2.9.2016 16:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

I
Oletko tyytäinen elämääsi, olet elänyt
elämääsi nauttien ja maistellut
maailman erilaisista ruokapöydistä
ja ottanut sen mikä sinulle sopii
ja maistuu parhaiten.

II
Onko sinun vielä nälkä vai haluatko
koko ajan vain lisää. Tuntuuko sinusta
jo siltä, että syöt ja syöt mutta nälkä
ei katoa sisältäsi. Nuo ruokapöydät ja
ihanat suupalat ovat kuin tyhjää
suussasi.

III
Monet ruuat näyttävät hyvältä ja kuitenkin
ne menettävät kohta makunsa ja sinä yrität
syödä ja syödä ja pyydät samaa ruokaa
enemmän ja enemmän ja vielä mausteisempana,
mutta mikään ei täytä sinua.

IV
Vaikka syöt niin et tule ravituksi, yrität iloita
muiden kanssa ruuasta, mutta kuitenkin koet
tyhjyyttä sisälläsi.
Vuodet kuluvat ja aina menet noiden samojen
ruokapöytien ääreen. Mikään ei juuri muutu,
mutta syöt vain mausteisempaan ruokaa ja
koet olevasi edelleen nälissäsi ja tyhjä sisältä.

V
Minä tiedän mitä koet, tiedän myös sen miksi
olet tyhjä. Se ruoka mitä syöt on maailman
antama elämä ja monet ihmiset elävät siinä.
Tuo mauste on synti ja monet asiat maailmassa
ovat syntiä.

VI
Tiedätkö edes mitä ruokaa syöt ja mitä mausteita
siinä on. Tämä on hyvä kysymys.
Jos syöt makeisia ja hyvää kaiket päivät, niin lopulta
sinä kuolet siihen.
Se mitä sinä syöt, sellaiseksi sinä tulet.

VII
Kun maallinen ihminen syö maailmasta
tulevaa ruokaa, niin hänen elämänsä on
täynnä tuon ruuan hedelmää ja se hedelmä
on synti. Monesti käy sillain vain, että kun
pieni määrä syntiä käy mauttomaksi, niin
se paikataan lisä mausteella, eli enemmän
syntiä. Tämä tie jatkuu ja jatkuu ja lopulta
se johtaa kuolemaan.

VIII
Haluatko tietää ruuasta, mikä vie sinut elämään,
iloon, rauhaan, ruoka joka täyttää sinut.
Kun luet eli syöt Raamatun sanaa, niin tyhjyys
poistuu sinusta ja sinä tulet ravituksi.
Tämän voin luvata

IX
Raamatusta löydät Jeesuksen ja elämän.
Maailmasta löydät paholaisen ja
hetkelliset synnin nautinnot,
mutta lopulta se johtaa kuolemaan.

X
Vain kaksi tietä, valinta on vapaaehtoinen.
Valinta tehdään tässä elämässä.

Selite: 
Toivottavasti runon ymmärtää, mistä on kysymys. Maailman ruoka tarkoittaa sitä elämää mitä elämme ja otamme itseemme
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot