Minkä portin valitset ?

Runoilija Mr freedom

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 12.4.2005
Viimeksi paikalla: 2.9.2016 16:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

I
Jos olet kulkenut jo pitkään,
niin ehkä ymmärrät elämää jo
hiukan. Elämä kuitenkin pitää
sisällään niin paljon.

II
Elämässä ei ole kyse rahasta
tai vallasta tai onnesta. Tai jostain
muusta maallisesta jota pidät
arvokkaana.

III
Elämässä on kyse sieluista ja kuka
saa olla sinun sydämesi Herra.
Kenelle olet antanut sydämesi ja
millainen hinta on maksettu sinusta.
Et tainnut ymmärtää, että elämässä
on kyse myös sinusta. Sinut luotiin
tänne elämään tarkoituksella.

IV
Kuka sinusta olisi kiinnostunut pieni
ihminen. Sinun henkesi ei kuole koskaan,
luulitko tosiaan, että elämä loppuun
kuolemaan. Kuolema on vain iankaikkisuuden
alku.

V
Kysymys kuuluu, kummalla puolella sinä olet.
Elämän vai kuoleman puolella, valon vai
iankaikkisen pimeyden puolella.
Voit tietysti nähdä monta porttia tulevaisuuteen.
Minä näen vain kaksi.

VI
Jumala kutsuu sinua tulemaan Hänen luokseen.
Hänen kauttaan löydät valon elämääsi.
Tietysti voit rakastaa enemmän pimeyttä ja
valita noista tuhansista porteista yhden, sieltä
varmasti löytyy jokin mielenkiintoinen portti.
Joka houkuttaa juuri sinua, joku aivan vastustamaton
ihana portti.

VII
Minä voin näyttää sinulle tien Jumalan tykö.
Sieltä löydät pelastuksen ja iankaikkisen elämän,
niin Raamattu lupaa. Sinun pitää tehdä valinta
tässä elämässä. Kumman valitset elämän vai
kuoleman.

VIII
Ota hetki aikaa ja pysähdy. Nouse tänne ylös
vuorelle ja katso noita ihmisiä. Katso tarkkaan
minne he ovat menossa. Yksi menee sisälle
tuosta portista näetkö, toinen menee toiseen porttiin.
Jokaiselle portille riittää kulkijoita. He kaikki
uskoivat nuo monet valheet, jotka kertoi valheiden
ruhtinas ja pimeyden herra. Mutta sinä voit
vielä valita, valita tien taivaaseen tai kadotukseen.

IX
Jeesus odottaa juuri sinua, Hän rakastaa sinua
sellaisenaan kun olet, epätäydellisenä ja syntisenä.
Tule tänne taivaan portille. Minä olen jo täällä,
Jeesus on mukava ja Hän odottaa sinua.

X
Älä mene väärästä portista sisään. Tässä on kyse
sinusta.

Selite: 
Tiedätkö mitä tulevaisuus tuo, Raamattu tietää.
Kategoria: 
 

Kommentit

Sun sivu on selkästikin uskonnolisen propagandan paikka ja omani puolestaan eläinten oikeuksien propagandaa varten :D

Mitään uutta eivät nämä kaksi uusinta runoasi tarjoa (ovat ainoat mitkä luin), tuttuja asioita rippikuolusta. Oikeastaan runosi ovat melkein kuin suoraan riparipapin suusta. Asia on selkeästi sinulle tärkeä, olethan nähnyt vaivaa kirjoittaa pitkiä runoja aiheesta. Mutta runoina ne eivät mielestäni tarjoa mitään erityistä runo nautintoa tai edes todellista pohdittavaa lukijalle. Sisältö/sanoma tuntuisi olevan se tärkein pointti niissä, mutta se hukkuu valmiiksi pureskellun vaikutelman vuoksi.

 

Käyttäjän kaikki runot