Maahan on pitkä matka pudota

Runoilija Sissa

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 7.9.2007
Viimeksi paikalla: 18.9.2021 9:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakkauteni oli kuin kukkanen,
sellainen ihan pikkuinen
ja helposti tallottavissa.

Annoin sen sulle aristellen
ja vastaan otit kiittäen,
jopa hellästi hoivasit hetkisen.

Mut suremaan et jäänyt, kun
rakkauteni putosi pöydänreunalta
ja repeytyi irti juuriltaan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot