Hyvästit jäivät jättämättä

Runoilija Sissa

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 7.9.2007
Viimeksi paikalla: 18.9.2021 9:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Et ole tervetullut,
joten yhtä hyvin voit jättää tulematta,
ja sanomatta,
ja katsomatta,

koskematta…

Haluaisin oikeasti toivoa niin,
mut hukkua tahdon sun suudelmiin.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot