Not empty(anymore)

Runoilija ZombiriA

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.3.2005
Viimeksi paikalla: 8.12.2023 1:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Poissa silmistä, poissa mielestä
 
New road,
poetry overload
New direction,
taste the complication
Hidden toughts,
am i just collecting Stones?
Where i will be,
i guess i just have to wait and see
I am afraid,
leaving home behind
With the tears in my eyes
and all the feelings i kept inside
But i got to do this,
because i want this so badly,
and at least,
i wouldn't feel anymore that i'm empty.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosiaankin välillä olemme ikäänkuin tyhjiä ja sitten taas täynnä kaikkea. 
Totta tuokin. Kultaisen keskitien löytäminen on pitkä opin tie.
 

Käyttäjän kaikki runot