Kaipaus

Runoilija Syppo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.3.2008
Viimeksi paikalla: 3.3.2017 11:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

Tyhjä huone loistaa,
olisitko jäänyt
jos olisin pitänyt hymyni
olisiko talomme täynnä väriä
hymystäsi

Etsin sinua katseellani huoneestani,
sinua ei näy
mietin aikaa ihanaa
tyhjää vaan

Ihmettä etsin,
mutta turtana olen
kyyneleet virtaa
vaan niitä ei näy
vuoksesi itkisin,
jos olisi kyyneleitä

Sieluni myisin
jos sinut takaisin saisin
vaan mahdotonta se on
et tuhkasta voisi nousta
enkä minä tuhkaksi tulla

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Syppo Vapaa Lintu 14.9.2009 1 Runo
Syppo Lasten lait 27.5.2009 0 Runo
Syppo Nimeni? 20.5.2009 1 Runo
Syppo Veden kuluttama 11.5.2009 0 Runo
Syppo tervaa katellessa 11.5.2009 0 Runo
Syppo Nainen 10.2.2009 0 Runo
Syppo Sopimus? 10.2.2009 0 Runo
Syppo Hakia poies 21.1.2009 0 Runo
Syppo Kaipaus 19.1.2009 0 Runo
Syppo Laiva 12.1.2009 0 Runo