Laiva

Runoilija Syppo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.3.2008
Viimeksi paikalla: 3.3.2017 11:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

Lähtö lähenee, laiva näkyy horisontissa
häntä pelottaa
ei hätää, tämä on vasta alkua
elämämme lähtee kiitämään eteenpäin.
Joen virratessa vierellä.
Se on meri.

Veden liplattaessa
auringon paistaessa
laivan liikkuessa.
Valon sokaisemana tuijotan
Sinua
Et huomaa sitä

Ranta näkyy
Olemme perillä, koti.
Voimme aloittaa alusta
Unohtaa menneet
Hyväksyä tuleva

Lapsi juoksee pihatietä
Näkee tutut kasvot
Vuosien kuluttamat
Ilon kaivertamat rypyt
Surun muokanneet uurteet

Syksy ripottelee lehtiään
Jäljellä on enää pelkkä tie.
Laiva on lähtenyt

Selite: 
jotain ihmeellistä mitä väkersin joutessani
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Syppo Vapaa Lintu 14.9.2009 1 Runo
Syppo Lasten lait 27.5.2009 0 Runo
Syppo Nimeni? 20.5.2009 1 Runo
Syppo Veden kuluttama 11.5.2009 0 Runo
Syppo tervaa katellessa 11.5.2009 0 Runo
Syppo Nainen 10.2.2009 0 Runo
Syppo Sopimus? 10.2.2009 0 Runo
Syppo Hakia poies 21.1.2009 0 Runo
Syppo Kaipaus 19.1.2009 0 Runo
Syppo Laiva 12.1.2009 0 Runo