miten???

Runoilija Darkkis

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 26.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tällänen tavalllinen pörriäinen oon,.....
 

miten saisin rakkauden valon syttymään taas silmiini??
miten saisin menneisyyden tuoman tuskan, ja valheiden katoamaan sielustani??
Haluaisin taas oppia rakastamaan uudelleen, ilman
pelkoa että satutan taas itseäni tai muita...
Anna minulle vielä mahdollisuus onneen.... *itkua*

Selite: 
joo....tosi tarina kun poikaystävä jätti...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Darkkis Lumi 14.1.2008 0 Runo
Darkkis Pieni Tyttö 14.1.2008 1 Runo
Darkkis menit pois... 11.2.2007 0 Runo
Darkkis LoVeLoVe 12.10.2006 0 Runo
Darkkis unelma 12.10.2006 0 Runo
Darkkis Nimetön 3.3.2006 0 Runo
Darkkis miten??? 3.3.2006 0 Runo
Darkkis miksi? 23.7.2005 0 Runo
Darkkis - 23.7.2005 0 Runo
Darkkis sinä.. 12.6.2005 1 Runo