unelma

Runoilija Darkkis

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 26.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tällänen tavalllinen pörriäinen oon,.....
 

Mä katson sua kuin unelmaa,
mutta tiedän etten sua takaisin enää saa.
Meidän vanhat muistot mua satuttaa,
ja kun mietin mitä kaikkea oltais vielä voitu yhdessä kokea,
niin se satuttaa vielä enemmän..
Haluaisin vielä kerran yrittää,
mutta tiedän etten saa siihen mahdollisuutta.
Sen takia on vain parempi unelmoida mitä voisi olla,
kun oikeasti kokea se kaikki
ja sitten taas jälkeenpäin kärsiä ja miettiä mitä olisi pitänyt tehdä toisin...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Darkkis Lumi 14.1.2008 0 Runo
Darkkis Pieni Tyttö 14.1.2008 1 Runo
Darkkis menit pois... 11.2.2007 0 Runo
Darkkis LoVeLoVe 12.10.2006 0 Runo
Darkkis unelma 12.10.2006 0 Runo
Darkkis Nimetön 3.3.2006 0 Runo
Darkkis miten??? 3.3.2006 0 Runo
Darkkis miksi? 23.7.2005 0 Runo
Darkkis - 23.7.2005 0 Runo
Darkkis sinä.. 12.6.2005 1 Runo