Katkeransuloinen elämä

Runoilija Aurora94

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 28.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Melkein täysikäinen tyttönen Joensuusta kirjottelee omaksi ja toivottavasti muidenkin iloksi.
 

Olen kyllästynyt elämääni
Vihaan jokaista askelta poispäin luotasi
ja jokainen niistä on yhtä raskas
kuin päivät jotka elin kanssasi.

Luon ympärilleni vihaa ja surua
Ja vaikka en tekisi mitään
olemassaoloni tappaa pikkulintuja lennosta.

Olen lupautunut kärsimykselle, eikä siitä tehdä leskeä noin vain.
Olisihan minun pitänyt arvata, ettei sydämelläni ole portinvartijaa.

Voisitko poistua unistani?
Ja ennen kuin menet, kerro miten rakkaus muutetaan vihaksi.
Koska onhan se nyt ihan täyttä paskapuhetta, ettei minulla ole syytä vihata sinua.

Selite: 
kommentoida saa.
Kategoria: 
 

Kommentit

''olemassaoloni tappaa pikkulintuja lennosta.''
upeasti kirjoitettu

 

Käyttäjän kaikki runot