Sisältä syöty

Runoilija Aurora94

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 28.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Melkein täysikäinen tyttönen Joensuusta kirjottelee omaksi ja toivottavasti muidenkin iloksi.
 

Ei mitään pysyvää,
kaikki vietävissä.
Pystyn siihen itse,
muilla on samat keinot.
Eikä kukaan näe,
miten rikki olen sisältä.
Tarvitsen sinut pitämään minut koossa.
Kun olet poissa,
katoaa voima joka minua kannatteli.

Selite: 
Kommentoida saa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot