hetki hetkeltä

Runoilija deriah

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Just hear you whispering
 

olisiko sinun aika pyytää anteeksi?
kyyneleet kertovat surusta,
ikävästä

juoksevat sekunnit näyttävät sinun
olevan kauempana hetki hetkeltä

olisiko aika palata?

hymysi. hyppelet iloisesti pilviharsojen
päällä kevyillä askelillasi

käskysi vain ja nuo pilvet kerääntyvät
ympärillesi muodostaen muurin pakenemaasi
vastaan

toinen käsky perään ja pilvet palaavat takaisin
paikoilleen, silloin sinun on hyvä olla

mutta vasta sitten kun minä olen jossain
kaukana poissa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
deriah Nimetön 16.3.2009 0 Runo
deriah Aurinko 3.1.2009 2 Runo
deriah Nimetön 16.9.2008 0 Runo
deriah Nimetön 16.9.2008 0 Runo
deriah Nimetön 16.9.2008 0 Runo
deriah Jossain 30.12.2006 1 Runo
deriah Tänään 22.8.2006 1 Runo
deriah hetki hetkeltä 1.6.2006 0 Runo
deriah Nimetön 30.5.2006 1 Runo
deriah Nimetön 30.5.2006 0 Runo