Itsekkyys

Runoilija Unhappines

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 22.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katso merta,
Sitä et voi ymmärtää,
Katso punaista verta,
Selvä, et voi käsittää.
~Mikset?
Taivas on kaunis,
Lintu on vapaa,
Minä olen valmis,
~Mikset sinäkin?
Isälläsi on varaa.
~Miksei sinullakin?
Katso hei,
Mikset tee noin,
Miksi et kuuntele,
Kun minäkin voin.
~Mikset?

Tee mitä vain,
Mutta älä vain ole parempi kuin minä,
Olit se mitä hain,
Koska olit juuri sinä.
Miksi menit pois?
Koska olin itsekäs,
Myönnän sen, mutta huonompikin vois,

Tule takaisin,
Muuta en pyydä,
Kaiken jakaisin,
En aio enää sua myydä.

Selite: 
Tämä on runo ihmisen itsekkyydestä, siitä kuinka itsekkyys monesti tuhoaa kaiken, ja kuinka sitten vannotaan että ei enää tehdä niin.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot