Aamu Hautaa Illan

Runoilija Unhappines

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 22.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun aurinko nousee,
On sotatantereella verta,
Aina toinen kuolee,
Niin kuin joka kerta.
Aamulla uusin silmin,
Se on kaunista,
Haluaisi vaihtaa sille kohtaa uuden filmin,
Liian vaarallista.
Aurinko laskee,
Sotilas polvilleen vaipuu,
Miekka nousee,
Sen kalahdus kaikuu.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot