Elämäsi Saappaassa

Runoilija moffd

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"so ill break all the rules in this endless game once called love"
 

Vaimon kanssa kahdestaan, kahden istuttavalla sohvalla
Tuttava pariskunnan asunnossa, vieraiden katseet kohtaavat

Sitä ajatusta ehkä vieroksun, seka saunaan kun en tohtinut
Saattaisiko katse harhailla, kun naapurin Minnalla ei olisi vaatteita

On pakko kai nyt tunnustaa, ajatus kyllä vähän kiihottaa
Humalassa sitä kun ollaan taas, pitäisikö jarruttaa?

Kioskilla joku onneton raivostuu, kun yllätys paljastuu
Ei hampurilaisen välissä ollutkaan, sitä kuuluisaa sinappia

Saa jonossa iskuja väistellä, ihan vain sivullisena uhrina
kun joku päätti huuhadahtaa, kumpi ompi parempi; jokerit vai ifk

Kun taksitolpalla on ryysistä, ehtii ruuatkin jo jäähtyä
Kolmen kilometrin jälkeen, saapuessamme kotiovellee
Kaivaessani taskuja, en löydä koti avaimia.

Selite: 
kommentit suotavia :)
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot