UKL

Runoilija moffd

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"so ill break all the rules in this endless game once called love"
 

Jos muutat uhkolaa, et tuu katumaan/
Tää on oikee, unelmine satumaan/
Thoomen kukkuloilla savuaa/
Tarinat on totta eikä mitää satujaa/
Niinku täällä päin sanotaan/
Jos oskin kaltereihin kajoat/
Niin seuraava mitä näät on sinisiä valoja/
Omakotitaloja, puistoja, pururatoja/
Hiihdetty liian usein kusisia latuja/
Eikä täällä pidetä Mary Janea tabuna/
Vaan pikemminkin jonkin sorti tapana/
Kasvanu vapaana, uhkola a.k.a rauhan satama, bless/

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot