Ei auta laastari

Runoilija lasikukkaenkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

There`s a place for us, Somewhere a place for us. Peace and quiet and open air Wait for us Somewhere There´s a time for us, Someday a time for us, Time together with time to spare Time to look, time to dare Someday! Somewhere
 

Nyt on jo helpompaa
Vaikka yksin oonkin

Joskus tuntuu jopa onnelliselta
Vaikka iltaisin itkenkin

Tiedän, että tein oikein
Vaikka ikävöin sua vieläkin

Pystyn nauttimaan kevätauringosta
Kunhan en näe sinua

Voin nauraa ystävieni kanssa
Jos emme puhu rakkaudesta

Sillä minun rakkauttani ei voi enää mikään korjata

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniin surumielinen.
Ihana<3

Jotenkin niin älyttömän ihana <3

 

Käyttäjän kaikki runot