Silloin

Runoilija lasikukkaenkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

There`s a place for us, Somewhere a place for us. Peace and quiet and open air Wait for us Somewhere There´s a time for us, Someday a time for us, Time together with time to spare Time to look, time to dare Someday! Somewhere
 

Silloin sen tajuaa kuinka
onnellinen on ollut,
kun sen tunteen
kadottaa.

Silloin sen ymmärtää kuinka
tärkeä toinen on ollut,
kun hänet menettää.

Silloin sen uskoo,että
hän oli juuri se oikea minulle,
kun on jo liian myöhäistä.

Silloin sitä katuu virheitään,
kun ei ole enää mitään
tehtävissä.

Jos voisin virheeni korjata

Selite: 
Kirjotan taas pitkästä aikaa ni ei ihan mitn parhaimmasta päästä nää runot!
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidin tästä melko paljon. Jotenkin rauhallinen, mutta todellinen runo.

 

Käyttäjän kaikki runot