Kaksi jänistä

Runoilija Monanas

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 28.9.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nuori opiskelija, rustailen omaksi iloksi ja muiden kiusaksi. Toivottavasti ette kärsi aivan liikaa :3hihi

***"Tän sä vielä kostat!"
"Niin kostanki" ***
 

Kaksi jänistä ikkunan takana
Toinen jatkaa jo matkaa
toinen jää katsomaan,
ihailemaan ikkunasta sisälle.
Hetken haaveiltuaan katsahtaa taakseen.
Toinen meni jo. Mihin hän meni.
Niin meni hän perään, väärään suuntaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mua naurattaa ihan ääneen täällä hekotan.Kiitos hauskasta tuokiosta:D

 

Käyttäjän kaikki runot