Punainen on näköjään päivän väri.

Runoilija Monanas

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 28.9.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nuori opiskelija, rustailen omaksi iloksi ja muiden kiusaksi. Toivottavasti ette kärsi aivan liikaa :3hihi

***"Tän sä vielä kostat!"
"Niin kostanki" ***
 

Näen ne.
Näen ne taas.
En vain ymmärrä miksi?
Mikset puhu minulle?
Turhautuminen, huoli, viha, harmitus.
Katoat vessaan.
Veitset piilossa, mutta sormesi löysivät höylän.
Punainen on näköjään päivän väri.

Minua pelottaa,
Taas.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot