Nimetön

Runoilija illusion

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni menninkäinen Yrittää etsiä itseään Haaveilee keijukaisista ja lohikäärmeistä Eksyy aina haavemaailmoihin Tahtoisi pelastaa maailman..
 

Istutte enkeleinä pienellä pilvellänne
Vilkutan hiljaa kun kohotan katseeni taivaalle
Kerään kukista kimpun, hentoja kuin elämän henkäys

Aikuisten maailma on sairas
Annatteko anteeksi?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, surullinen mutta myös todellinen. Aikuiset ovat julmia.

 

Käyttäjän kaikki runot