Nimetön

Runoilija illusion

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni menninkäinen Yrittää etsiä itseään Haaveilee keijukaisista ja lohikäärmeistä Eksyy aina haavemaailmoihin Tahtoisi pelastaa maailman..
 

Silmien polte, niin armoton
ei kuitenkaan sijaa kyynelille
Hyvästi

Ikävöimään niin montaa jään
osa vain ohikulkijoita, hämäriä muistoja maailmalta
Sydämeni temppeliin niin monelle olen kuitenkin kodin rakentanut
Hyvästi

Ei yksikään hymy
Ei mikään sana
Ei kukaan ihminen
voi olla koskaan kaiken kivun arvoinen
Hyvästi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot