Nimetön

Runoilija illusion

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni menninkäinen Yrittää etsiä itseään Haaveilee keijukaisista ja lohikäärmeistä Eksyy aina haavemaailmoihin Tahtoisi pelastaa maailman..
 

Pientä polkua päässä kulkee
pakkomielle
Narrin hattu päässä katson seinää
"Hakkaa päätäsi tähän"

Vanne pään ympärillä kiristää
Epätoivon ruoska himoiten selkää silittää
Halu on ympäröinyt järjen piikkilangalla

Pari pientä sanaa sekoitti pään
Saisinko ostaa unohdusta
ajatuksilleni amputaation?

Selite: 
Ei tätä tunnetta vaan voi onnistuneesti sanoin kuvata
Kategoria: 
 

Kommentit

me like! vain muutama sana tai yksi katse ja se on menoa jonka jälkeen ainoa asia on juosta seinään. eikä sekään auta

 

Käyttäjän kaikki runot