Maailmani kaunein kukka..

Runoilija Tombe80

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.3.2005
Viimeksi paikalla: 9.9.2017 11:15

Asuinpaikka: Otava, Mikkeli
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
20.11.1980
Facebook:

Iloisen pinnan alla joku raastaa rintaa ja saa runosuonen kutiamaan. 
 

Sanna, olet minun maailmani kaunein kukka,
sinulle lyö sydämeni joka sopukka,
kanssasi olen komea,hellä mutta raju rakastaja,
ilman sinua vain raukka rukka,
vailla rakkautta..

Selite: 
For my LADY...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot