Ei parempaa piparia olekkaan..

Runoilija Tombe80

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.3.2005
Viimeksi paikalla: 9.9.2017 11:15

Asuinpaikka: Otava, Mikkeli
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
20.11.1980
Facebook:

Iloisen pinnan alla joku raastaa rintaa ja saa runosuonen kutiamaan. 
 

On se vaan niin ihanaa,
kun Sannan piparia nuolla saan,
se tuntuu niin hyvältä,
juuri sopivan syvältä,
eikä karvoja ole laisinkaan,
ei se haittaa,
naidaan vaan,
on sun kanssa tuleminen upeaa,
en parempaa voisi kuvitellakaan,
tuntuu todella et meidät on tarkoitettu toisille,
vaikket mua meinaa päästää "kakkospesälle"

Selite: 
Tällästä tekstiä ne himot pistää tulemaan..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot