Raksuni.

Runoilija Tombe80

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.3.2005
Viimeksi paikalla: 9.9.2017 11:15

Asuinpaikka: Otava, Mikkeli
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
20.11.1980
Facebook:

Iloisen pinnan alla joku raastaa rintaa ja saa runosuonen kutiamaan. 
 

Sut elämääni tarvitsen,
siitä muuten nauti en
vain sut,
muuta haluu en
sinä olet ainoa joka osaa värjätä mun maailman,
vain sinä teet siitä kauniimman..

Selite: 
Sannani...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot