charlie i think about you

Runoilija PessiIllusia

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 20.2.2005
Viimeksi paikalla: 2.2.2016 22:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

she collects crowns made of black roses
but her heart is made of bubble gum
 

huomio että
tämä ei ole runo sillä
tämä on oodi
säilykepäärynöille
ja tom waitsille vuonna 1978

ja ehkä en ole oppinut
murtumaan suurina paloina
sellaisina jotka voisi vielä kerätä mukaan
tai ehkä ei ole kukaan

ja toisinaan sydänrytmit sekoittuvat
kuin mehiläinen filmipurkissa

rätätätä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Erikoinen runo. Hieno otsikko.
 

Käyttäjän kaikki runot