Nimetön

Runoilija PessiIllusia

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 20.2.2005
Viimeksi paikalla: 2.2.2016 22:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

she collects crowns made of black roses
but her heart is made of bubble gum
 

se jota vaalin pisimpään
kiertyi umpisolmuun

jolla ei lastattu laivaa
ui mereen itsekseen

enkä ole oppinut
murtumaan suurina paloina
sellaisina jotka voisi kerätä mukaan
ehkä ei ole kukaan

mutta kanssasi tuijotan pyhäjärven niskaa
ja lentokoneiden naarmuja taivaalla

mutta kanssasi tuijotan pyhäjärven niskaa

Selite: 
minkä minä sille voin että minua alkaa aina itkettää kun silmiini katsotaan
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot