Down

Runoilija Smaria

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä tuu Älä mee Älä jää
 

Hear me now,
if this goes down

A broken mind meets its ending

A little cold heart will be freezing

Everything equals nothing

Part of me will be dying

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot