Sisko

Runoilija Smaria

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä tuu Älä mee Älä jää
 

Kauas piirtyy muistissa
kun pelastit mut pulasta
koitit aina kuunnella

Ja kun kirosin tän elämän
kerroit 'mä välitän'
pelastit sanalla 'ymmärrän'

Ja tiedän yhä huomenna
pidät ovet avoinna
kädestä kiinni, ja turvassa

Siks kerron sulle tän
miten tärkeä osa elämän
oot mulle, tiedäthän

Selite: 
<3 http://www.youtube.com/watch?v=j-M3KATyXeE
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista välittämistä:)

 

Käyttäjän kaikki runot