Kesäkuu

Runoilija sinisilma88

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Edelleen sama, joka päivä uskova, toivova ja rakastava
 

On vaarallista sanoa toiveitaan ääneen
ei siksi että pelkäisin etteivät ne toteudu
vaan siksi että kun sanon ne ääneen
ja ne eivät toteudu nolaan itseni ja ajatukseni
vaikuttavat vain lapsellisilta.

Sanoin nimesi ääneen, sanoin sinä ja minä
sanoin että anna aikaa
aikaa mulle kasvaa ajatukseen.

Silti huudan haaveeni kaikille
niin kovaa että kun lopulta minut jätät
kuolen häpeään.

Tätä taakkaa minä kannan mukanani.
Jokainenhan jotain kantaa.
Oma taakkani on täynnä pettymyksiä,
petettyjä lupauksia ja suunnatonta, lamauttavaa
kipua särkyneen sydämmen vuoksi.

Tee minut ehjäksi
anna minun luottaa lupauksiisi.
Puhalla haavoihini.

Selite: 
Oot liian kaukana tiedän, siks tää tyhmää onkin.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot