Tissit

Runoilija ravel

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 17.2.2005
Viimeksi paikalla: 18.1.2024 18:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
4.10.1977

Nimeni on Mikko Tuomela ja olen nykyään 46-vuotias. Olen enimmäkseen harmiton. Palaute on sallittua & toivottavaa, vaikka runoni ovatkin lähinnä kielellisiä kokeiluja.
 

Sinä. Maailmankaikkeuden kaunein olento. Noihin silmiin voisin hukkua, ne ovat kuin syvä sininen meri, jonka kätköissä on avain ikuiseen onneen. Salaperäinen hymysi kertoo yhtä paljon kuin se yrittää salata. Äänesi sointuva laulu ja pitkät merenneidon hiuksesi tekevät sinusta vastustamattoman seireenin. Nuoret viattomat kasvosi ovat kuvitelmissani aina suudeltavan lähellä ja, tuota...

TISSIT. TOSI ISOT TISSIT.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on hyvä ja tosi hauska loppu....Kertoo miesten ajatusmaailmasta ;) Synttärionnee.

Haha, loistava!! Jepjep, kyllähän se tiedetään ;D

"Noihin silmiin voisin hukkua" tässä vielä kaksimielisesti ajattelin,
pilke silmäkulmassa,
yksinkertaista miehen huumoria (:

 

Käyttäjän kaikki runot