On pimeää, on kai aamuyö. Makaamme sylikkäin sängyllä. Ajattelen sinua, sinisiä silmiäsi, joihin voisin taas hukkua. Kuiskaat korvaani:" Sie oot ihana". Mietin, miten paljon olenkaan saanut, kun minulla on sinut. Olen onnellinen.
Selite:
K <3 J
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunista tekstiä,mutten tätä kyllä runoksi kutsuisi. :)