Nimetön

Runoilija sadevesihumala

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 23.6.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

samalla kun ompelit avohaavani umpeen

maalasit sormiväreillä lantiooni sydämen


sinä puudutit huuleni suudelmilla

ja lävistit kieleni

anna minä arpeudun kiinni sinuun

enkai rutista sinua liian lujaa?


ampiaisenpistoja kasvoissa

maistelit verta kynsiesi alta

laskit jokaisen ovenkahvan

joka oli meidän välillämme


revin itseni irti sinusta

sinä poimit viimeisen voikukan minulle

niitä kasvaa aina lisää

mutta minä en kuulu sinulle enää

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot