Huulipunatahroja

Runoilija sadevesihumala

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 23.6.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sameassa maaliskuun yössä
sammuneita betoniporsaita


hampaiden välissä homerihmasto
se venyy syljen mukana
imeskelet säilykepersikoita
hurmaannut niiden karvaudesta


mitä tahansa tapahtuukin,



älä tee huorin




liikennevaloissa
tehdasrakennuksissa
hylätyissä hissikuiluissa
näyteikkunoissa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot