Nimetön

Runoilija sadevesihumala

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 23.6.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

rohtuneet huuleni noesta mustat

kun suutelin savuavaa tuhkaa

ja sinua


niillä samoilla huulilla

vihelsin kutsun mustarinnalle


nuolen hampaitani

tule kanssani


sinä et uskaltanut päästää irti kaiteista

ne pitivät selkärankasi vinossa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot