viimeinen

Runoilija Darshiva

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Synttärit 09.04.1991
 

Jos olisin tiennyt
että katselen sinua viimeisen kerran,
en olisi kääntänyt katsettani.
Jos olisin tiennyt
pitäväni viimeistä kertaa kädestäsi,
en olisi päästänyt irti.
Jos olisin tiennyt suudelmamme olevan viimeinen,
en olisi lopettanut suutelemista.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mahtava runo.:> tykkäsin. jotenkin haikean kaunis...<3

 

Käyttäjän kaikki runot