Loinen

Runoilija 4ecacc8b075751a76da8aee621145a56

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.1.2005
Viimeksi paikalla: 30.5.2018 19:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.4.2024

 

Keskinkertaisuuteni saa sinut
voimaan pahoin

hukun massaan
tekotaiteellisuuttani
eikä katseesi edes osu

minuun

ja silti
silti tahdistan sydämeni
sinun tarpeidesi mukaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa runoilua. Loppu on sanoinkuvaamattoman hieno! Vau, muuta en enää osaa sanoa.

Osuvaa tekstiä. Loppu on paras ja lopettaa hienosti ja taitavasti runon.
Tykkään.

huh! tiedän kyllä ketä ajattelen tätä lukiessani... eka säkeistö etenkin osuu kyllä suoraan tähän tyttöön

Tykkäsin tästä todella ja samastuin siihen tunteeseen kun oma sydän lyö toisen antamaan tahtiin. Se on vaarallinen tahti, kummallekin. Erittäin onnistunut runo!

Otsikko ei ole hyvä. En pidä siitä. Muuta haukuttavaa tässä sunossasi ei sitten olekaan.

Loppu tahdistaa oman sydämeni jyskyttään aika kiivaasti. Tuntuu. Aivan kuin puhuja tunnustaisi yksipuolisen rakkauden. Tai tämä toinen ei vain anna takaisin samoin määrin kuin saa.

Ehkä se ei olekaan niiin hyvä idea, että antaa toisen määrätä elämästään... Mutta joskus sen tajuaminen kestää, jos ja kun rakastaa... Eikä voi ymmärtää, eikä halua ymmärtää, että se toinen ei välitäkään... Sen vertaa, että arvostaisi kun toinen "tahdistaa sydemensä hänen tarpeidensa mukaan"...
Tosi hyvä runosi. :)

ihana tuo:
"silti tahdistan sydämeni
sinun tarpeidesi mukaan"
:)

Aika vangittu. Päästä taiteesi vapaaksi, jos vaan voit. Runo ei ainakaan ole tekotaiteellinen (: Pidän kokonaisuudesta.

"hukun massaan tekotaiteellisuuttani" loistavasti kirjotettu ja älykkäästi..näppärä :P Hyvä ja lyhyt teksti:), voisitko kommentoida jotain mun tekelettä,kiitos:) Ps:Samasta kaupungista ollaan ;)

Runo puhuttelee. Parasta tässä on ettei puhuta sinästä eikä hänestä, toisista keskinkertaisista, vaan - ehkä vähän huumorilla, mutta kirpeästi - omasta itsestä, omasta tarpeesta miellyttää. Vaarana on että halutessaan miellyttää toista ollakseen hänen silmiensä kautta jotakin ylevää, kadottaa itsensä, tavallaan "myy" itsensä toisten maailmalle. Voidaan kysyä, mikä se on itsessä se tarve, joka saa käyttäytymään toisen tarpeiden mukaan?

"ja silti
silti tahdistan sydämeni
sinun tarpeidesi mukaan"

Voisiko aidommin sanoa? Toinen voi hallita sinun elämääsi, vaikka hän ei anna sinulle mitään itsestään, vaikka hän ei välitä, vaikka olet hänelle lähes inhottavaa.

Pidän tästä kokonaisuudessaan. Runon ja sanojen asettelukin on vallan mainio.

"tahdistan sydämeni / sinun tarpeidesi mukaan" on ihanasti sanottu. runosi paranee loppua kohti huomattavasti, tai sitten en vain saa alusta kiinni.

Loppu varsinkin hieno :)

Woah, miten osaakin olla osuvaa! Eräille ei kelpaa tavallisuus, vaan pitää yrittää olla jotain enemmän ja tehdä itsestään täysi pelle rakkaudentuskassaan:). Tykkäilen tästä.

 

Käyttäjän kaikki runot