Viallinen

Runoilija 4ecacc8b075751a76da8aee621145a56

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.1.2005
Viimeksi paikalla: 30.5.2018 19:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.4.2024

 

en tule koskaan pyytämään anteeksi sitä
etten koskaan pyytänyt anteeksi

vaikka minun syytänihän
se kaikki oli

sinun mukaasi

mutta kyllä minä huomasin
ettei minulle koskaan omistettu mitään
edes niinä päivinä
kun hattaratkin oksensivat imelyyttämme

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Olipa puhutteleva runo. Hyvin kirjoitettu. Loppu on onnistuneen erikoinen!

ah!

kerroit juuri vanhat muistoni! tämä mie ryöstän suosikkeihini, ja yhdyn siun sotahuutoosi; en tule koskaan pyytämään anteeksi sitä, etten koskaan pyytänyt anteeksi.

ei aina tarvihe olla viallinen, jollei juntti ymmärrä.

hattarat. heh, ne imelyyden irvikuvat:)

Mahtava! Tässä on sitä jotain!

Tykkään, varsinkin runon ekasta säkeestä.
Hyvää synttäriä!

tykkään :)

Raadollinen mutta mutta silti repivän kaunis kuvaus valheesta.

:o aivan ihana... Jotenkin sopii tän hetkiseen tilanteeseen... aivan upee :) Suosikkeihin!

mielestäni alku toimii vähintään yhtä hyvin kuin loppu.
hattarakuvaus kyllä hymyilyttää nerokkuudessaan :)
hienoa tekstiä. minä pidän.

kiitos :)

Hyvä. Erittäin hyvä. Erityisesti loppuosaan on kiteytetty paljon vaikeasti sanoitettavaa ja kipeää tunnetta, selkeästi kuvattu. Onnistunut runo.

minustakin viimeinen säe on keksimällä keksityn oloinen, mutta ei aiheuta tekotaiteellista tai tökeröä tunnelmaa. jollain hölmöllä tavalla se tuo tähän tunkkaiseen ja nerokkaaseen metaforaan lisää tehoa, jos ymmärrät. kaiken kaikkiaan hieno runo.

Hieno runo .
Etenkin alku kiehtoi, anteeksipyytämättömyydellään . Nimi on hyvin valittu tähän, ja hattaran oksentama imelyys on mielenkiintoinen huomio tässä .
Tunnelma on taidokkaasti rakennettu ja pysyy kasassa loppuun asti .

Ihana runo. Tiedän tuon syyllisyyden tunteen kun ei tunne syyllisyyttä, vaikka varmaan pitäisi. Kiitos tästä!

Alku on huono ja loppu on loistava.

Hyvä, että laatu tulee siinä järjestyksessä. Mielestäni viisi viimeistä säkeistöä ovat niin erityisiä, ettei niihin kannattaisi sotkea tuollaista alkua. Nyt tuo otsikko leimaa liian helposti runon henkilöt viallisiksi, kun ilman runon vaisua alkua viallisuus jäisi kohteettomana asiana leijumaan silleiki upeasti.

Mutta osittain upea teksti on joka tapauksessa silti upea.

Pidin tosi paljon. Alku loistava ja viimeinen lause mielenkiintoinen :)

 

Käyttäjän kaikki runot