Yksin

Runoilija Quam

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mistä ei voi puhua siitä on vaiettava
 

Tulet vieläkin uniini.
Tahdoin näyttää sinulle maailmankaikkeuden ihmeet.
Et välittänyt niistä.
Sanoit meidän olevan ihmeistä suurin.
Kuitenkaan et ole enää vieressäni kun herään.
Poistumisestasi on jo ikuisuus.
Kohta en enää näe sinua edes unissani
ja olen lopullisesti yksin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

suosikkeihin menee, hieno :)

tykkään kovasti tästä
ja sun muistakin runoista.

hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Quam Ajattelu 29.6.2010 0 Runo
Quam Nimetön 23.2.2010 6 Runo
Quam Yksin 8.2.2010 3 Runo
Quam Nimetön 3.7.2009 0 Runo
Quam Rauta 30.6.2009 1 Runo
Quam Nimetön 16.6.2009 0 Runo
Quam Huomenna 28.12.2008 4 Runo
Quam Sytilit 14.11.2008 0 Runo
Quam Sold 7.10.2008 0 Runo
Quam Nimetön 7.10.2008 0 Runo