Nimetön

Runoilija linzki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aurinko paistoi
ja me olimme onnellisia.
Kukkien keskellä otettiin
juoksukilpailuja, leikkimielisesti
ei niin tosissaan.

Tutustuttiin paremmin.

Nyt yhdessä talvea kohti,
hämärtyviin syysiltoihin kuljetaan
käsi kädessä.

Vähän jännittää,
mutta sun kanssasi tuntuu
olevan turvassa.
Jaksetaan yhdessä talvi ja pimenevät illat.

Ollaanhan me yhdessä kuitenkin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella kaunista,
niin yhdessä tosiaan on parempi olla ja se on kyllä aivan ihana tunne, kun tietää voivansa luottaa ja turvata siihen toiseen.
Pidän siis tästä ideasta ja tämä loppu tässä on juuri upea.
Hyvä!

<3

Kiitos kiitos :) Nii varmaa on (: Ainakii toivottavasti :)

Tulee lähelle runosi tunnelma...
Tuo turvallinen tunne kantaa. Tulee tunne että varmasti jaksatte yhdessä talven ja pimenevät illat.
Tiedän tuon tunteen - Se on Paljon.

Kaunis.
Kesä rakkautta joka tulee
kestämään kesän jälkeenkin.
Onhan se ihanaa olla rakkaansa sylissä takkatulen leimutessa talvellakin. ;)
Ihana. <3

Herkkä runo onnesta joka kestää syksyn pimeydessäkin. Kiitos.

Rakkausrunoa kirjoittavat tämän runon sanat.

 

Käyttäjän kaikki runot