Nimetön

Runoilija linzki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pyyhkäise väsymys kasvoiltani
ja tartuta naurusi.
Kaappaa kylmyys pois
ja syleile lämpöösi.

Rakasta minut aurinkoon ja hipaise
suurimmat pilvet pois hellästi.
Täytä minut valollasi.

Mutta, pienet pilvethän ovat vain kauniita.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosi kauniin runon olet kirjoittanut. Tuollaista rakkautta kyllä toivoisin myös omalle kohdalle.

Siis aivan äärettömän ihana ja kaunis runo! Tämä menee kyllä suosikkeihin nyt.

Tämä on aivan ihana ja suloinen. Menee suosikkeihin =)

Rakastan ja kaunis<3

Vilpittömän pehmeä. <3

 

Käyttäjän kaikki runot