Arkullesi

Runoilija Dahmo

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 14.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei ole maasta tullut hän

Maasta

jossa kaikki kulkee sokeana

Niin äkkiä lähdit pois

kuin unta olla tämä vois

Kyyneleet

vuolaana virtaavat kyyneleet

Arkullesi lasken sen

kaipauksen.

Selite: 
Piti hautajaisissa lukea runo. Niin teimpähän tälläisen.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja koskettava runo.
Jättää hiljaiseksi, kun tietää, miten vakavasta asiasta on kyse.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Dahmo Arkullesi 21.7.2008 1 Runo
Dahmo Kuolema 20.7.2008 4 Runo
Dahmo Unohda 6.7.2008 0 Runo
Dahmo Ystävä 6.7.2008 0 Runo
Dahmo Merkki 6.7.2008 0 Runo
Dahmo Vainot 21.6.2008 2 Runo
Dahmo Elämä 14.6.2008 0 Runo
Dahmo Vapauteen 14.6.2008 0 Runo
Dahmo Syliisi 14.6.2008 2 Runo