rukoukseni

Runoilija fidago

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Herkkä, mutta voimakas, ajelehtiva, mutta stabiili nuori nainen. Etsii itseään, mutta on jo löytänyt.
 

Luojani,
suo minulle
kärsivällisyyttä
ja luottamusta
elämäni matkalla.
Nöyryyttä kohdata
elämä sellaisena
kuin se minulle
on suotu.
Aamen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo. Suosikkeihin. Tähän voi sitten palata aina välillä. Toiveet ovat siinä ja piste. Hyvä!

Voi, tämä kolahti minuun juuri tänään. Yhdyn rukoukseen. Kiitos.

vaikka en juuri rukouksista perusta niin tämä toimii tekstinä oikein hyvin.

Hieno runo. Suosikkeihin. Tähän voi sitten palata aina välillä. Toiveet ovat siinä ja piste. Hyvä!

Voi, tämä kolahti minuun juuri tänään. Yhdyn rukoukseen. Kiitos.

vaikka en juuri rukouksista perusta niin tämä toimii tekstinä oikein hyvin.

 

Käyttäjän kaikki runot