Viikon pläjäys

Runoilija fidago

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Herkkä, mutta voimakas, ajelehtiva, mutta stabiili nuori nainen. Etsii itseään, mutta on jo löytänyt.
 

Minä kun luulin että,
tekemättä mitään
Rakkaus luokseni saapuu.
Ehei,
ole yrittämättä mitään
ja onni saapuu sisimmästäsi,
vaikkei koskaan poissa ollutkaan.

Selite: 
Että tämmöstä..
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoinen.

 

Käyttäjän kaikki runot